Supervisie

Ben je (beginnend) trainer in Mindfulness en wil je graag supervisie, dan kun je bij mij terecht voor een of meerdere supervisiebijeenkomsten.
Als supervisor wil ik samen met jou stilstaan bij eigen ervaringen, gedachteprocessen en gedrag.
Meer specifiek nog: stilstaan bij en reflecteren op eigen functioneren als trainer in Mindfulness en ontdekken wat je ontwikkelpunten zijn.
We werken vanuit een open en nieuwsgierige houding, zonder oordeel, in een veilige setting. We oefenen om vanuit het hart te werken en niet onnodig hard te werken.
Jij maakt een keuze met welke thema’s je aan de slag wilt gaan, met compassie voor jezelf en anderen.
Daarbij is de richtlijn: een toename van vaardigheden, deskundigheid en/of zelfvertrouwen om nog meer plezier te gaan beleven aan het geven van trainingen in Mindfulness.

De kosten zijn € 90,- per bijeenkomst van 60 minuten.
Je bepaalt zelf het aantal bijeenkomsten.

Wil je supervisie in het kader van je lidmaatschap of certificering van de VVM (Vereniging voor Mindfulness) dan volg ik daarbij de richtlijnen van de VVM m.b.t. het aantal bijeenkomsten en de kosten. Zie hiervoor de site van de VVM.
Wil je meer weten?
Voel je welkom voor een eerste, gratis contact om nader met elkaar kennis te maken.

“Je laat me in veiligheid en rust stilstaan bij mezelf. Je spiegelt me op een manier dat ik het kan ontvangen. Daardoor kan ik groeien. Ik ben je daar heel erg dankbaar voor. Je bent een super supervisor!”
Bianca, september 2022